El Palamós perd al camp del líder, el Girona B (2-0)

15/12/2019 Esports - Yolanda Aguilar

El Palamós CF ha perdut el partit d'avui davant el líder de la categoria, el Girona B (2-0)

El Palamós ha perdut en la seva visita al Municipal de Riudarenes. A la primera meitat el Girona B ha tingut una major possessió de l'esfèrica i ha donat més sensació de perill i els palamosins han tingut poques ocasions de gol. La més clara dels de Mármol ha arribat al minut disset del partit amb un xut de Vergara que ha aturat el porter local. En la primera aproximació dels gironins, ha arribat el primer gol del partit al minut vint-i-dos. Resta ha aprofitat un refús de Quinti, per adelantar al marcador del filial.

A la segona meitat el Palamós CF ha sortit disposat a plantar-li cara al Girona B i capgirar el marcador i ha posat una marxa més. El Girona B s'ha dedicat a controlar la pilota i el Palamós ha disposat de dos ocasions clares per posar en un compromís al filial. Però Noah ha fet el definitiu 2-0 al minut seixanta. En els darrers minuts del partit, ha debutat Spragg, el davanter neozelandès que es va incorporar al degà a finals de setembre.

Amb el resultat d'avui, l'equip de Joan Mármol continua amb 23 punts. El proper partit del Palamós serà el diumenge 22 de desembre al Municipal Palamós Costa Brava davant el Tona.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF : Quinti, Cano, Ayoub (Alexis), Vergara (Biel), Cornellà, Adri Salas, Muela (Sanku), Palma, S. González, Germán (Dembo) i Espuña (Spragg).
Girona FC B: Eppy, Lluc, Roura, Dan, Ferran, Resta, Joel, Carlos, Maik, Noah i Jona.

Targetes grogues: Sergio González, Alexis del Palamós CF

Gols: 1-0 (Resta, minut 22) - 2-0 (Noah, minut 60)