Penúltima escala de creuer d'aquest any al port de Palamós

25/10/2019 Serveis - Jordi Rodríguez


El Marella Discovery fa escala avui al port de Palamós.

El Marella Discovery fa escala avui al port de Palamós.

El port de Palamós rep avui la penúltima escala de creuer d’aquesta temporada. El seu protagonista és el vaixell Marella Discovery, que al llarg d’aquest any ens ha visitat en un total de nou ocasions. La campanya de creuers s’acabarà el dilluns amb la presència del Marella Dream, i amb un balanç global de 45 escales que hauran portat fins a Palamós uns 54.000 viatgers.

El Marella Discovery, de la companyia naviliera Marella Cruises, fa avui una escala de nou hores a Palamós. Ha arribat procedent del port francès de Villefranche i salparà a les sis de la tarda amb destí a Palma de Mallorca. En aquest viatge porta més de 1.900 passatgers, quasi tots de nacionalitat britànica.
Com dèiem és la penúltima escala de creuer que veurà el port de Palamós aquesta temporada. La que tancarà la campanya, el dilluns que ve, la protagonitzarà el Marella Dream, el vaixell que ha vingut més vegades a Palamós aquest any, dotze en total.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...