El Marella Discovery 2 fa avui la seva penúltima escala d'aquest any a Palamós

11/10/2019 Serveis - Jordi Rodríguez


El Marella Discovery 2 fa escala avui al port de Palamós.

El Marella Discovery 2 fa escala avui al port de Palamós.

Després de deu dies de pausa, avui hi torna a haver escala de creuer al port de Palamós. És la segona de les set que hi ha programades aquest mes d’octubre, l’últim ja de la temporada. L’escala la fa el Marella Discovery 2, que al llarg d’aquest mes encara ens visitarà una vegada mes. El vaixell ha arribat a Palamós amb més de 1.800 passatgers a bord, la major part de nacionalitat britànica.

El creuer de la companyia Marella Cruises fa una escala d'unes nou hores de durada, fins a les sis de la tarda. Ve del port francès de Villefranche i el seu destí següent serà Palma de Mallorca. És la seva penúltima escala a Palamós, en una temporada en que s'hi haurà deixat veure molt, amb un total de nou visites. El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, parla del perfil de les navilieres i dels passatgers que trien Palamós com a port d'escala.La temporada de creuers 2019 al port palamosí, amb un total de 45 escales i uns 54.000 viatgers, ja està en la seva recta final. Després de la d'avui divendres ja només restaran cinc escales més. La pròxima, aquest dilluns que ve, anirà a càrrec del Marella Dream.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...