Despengen l'estelada del Mas Gorgoll i després la cremen

13/09/2019 Successos - Jordi Rodríguez


La rotonda del Mas Gorgoll sense l'estelada, aquest matí.

La rotonda del Mas Gorgoll sense l'estelada, aquest matí.

L'estelada situada a la rotonda del Mas Gorgoll ha tornat a patir aquesta matinada accions vandàliques, com ja havia passat anteriorment. Amb la d'avui, ja són quatre les accions d'aquest tipus que ha patit l'estelada situada a l'entrada de Palamós. En aquesta ocasió el pal no ha patit cap desperfecte i només s'han pogut endur l'estelada, que ha estat cremada al costat dels contenidors de la zona esportiva Josep Massot i Sais.

En l'acció d'aquesta passada matinada els vàndals també han fet pintades en el mateix giratori, amb expressions com "Nazis" o "Senyere sí" i pintades amenaçadores contra l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, la seva família, i també contra la regidora de la CUP, Roser Huete. El pal amb la bandera estelada que hi ha al Mas Gorgoll es va alçar coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya d'ara fa tres anys. Va ser una iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Palamós i de la territorial de l'Assemblea Nacional Catalana. En aquest temps l'han vandalitzat quatre vegades, les tres primeres tallant el pal amb una serra radial. Per aquest motiu, l'Ajuntament el va reforçar amb un embolcall de formigó de cinc metres d'altura, i també s'hi va posar un sistema d'il·luminació automàtic. Les mesures han salvat el pal, però no han evitat que hagin despenjat i cremat la bandera estelada. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha condemnat els fets.
Puig presentarà denúncia als Mossos d'Esquadra per les pintades amenaçadores contra ell i la seva família, com ja ha fet en altres ocasions. L'alcalde de Palamós diu que espera que aquestes denúncies tinguin més recorregut que el han tingut fins ara.


L'estelada, cremada al costat de la zona esportiva Josep Massot i Sais.

L'estelada, cremada al costat de la zona esportiva Josep Massot i Sais.

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...