Les retribucions dels edils de Palamós es tornaran a votar el 30 de juliol

22/07/2019 Política - Jordi Rodríguez


Imatge del Ple de l'Ajuntament de Palamós del pasat 9 de juliol. (Foto. Ajuntament de Palamós).

Imatge del Ple de l'Ajuntament de Palamós del pasat 9 de juliol. (Foto. Ajuntament de Palamós).

L'acord d'aprovació de les retribucions que rebran els regidors i regidores de l'Ajuntament de Palamós durant aquest mandat que acaba de començar, es tornarà a portar a votació en el Ple ordinari del dia 30 de juliol. L'equip de govern havia deixat la porta oberta a fer-ho abans, en una sessió extraordinària, però finalment no serà així. El tema va quedar damunt la taula en el plenari del passat dia 9, perquè cap dels grups de l'oposició li donava suport.

Malgrat l'equip de govern d'ERC té majoria absoluta i podia tirar endavant aquest punt sense necessitat d'acords amb l'oposició, l'alcalde Lluís Puig va decidir retirar-lo de l'ordre del dia. La idea era tornar a reunir-se amb els grups opositors i intentar arribar a una entesa. Així ho explicava el mateix Lluís Puig, després d'aquell Ple extraordinari.No sembla que el consens hagi de prosperar gaire perquè el govern municipal palamosí no renunciarà a establir les 14 pagues anuals, fet que l'oposició rebutja. Sigui com sigui, la proposta de retribucions dels edils entrarà en l'ordre del dia del Ple ordinari del 30 de juliol. A l'agost, recordem-ho, no hi haurà Ple.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...