Un estudiant cursarà un Màster en formació del professorat, gràcies a la Beca Xiquet Sabater

22/07/2019 Serveis - Jordi Rodríguez


Fotografia amb els beneficiaris de la beca i ajuts Xiquet Sabater. (Foto: Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava).

Fotografia amb els beneficiaris de la beca i ajuts Xiquet Sabater. (Foto: Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava).

L'estudiant Daniel Fontdeglòria ha estat el guanyador de la 23a edició de la Beca Xiquet Sabater. La beca la convoca la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, amb l'objectiu de millorar la formació dels professionals del sector, i potenciar així la garantia de qualitat de l'oferta turística.

La Beca Xiquet Sabater està dotada amb 3.000 euros. Amb aquesta ajuda, Daniel Fontdeglòria podrà cursar el Màster en formació del professorat a la UOC. Els membres del jurat han avalutat el treball que Fontdeglòria va fer com a final de grau, i que va titular 'El comportament del turista català i francès en una destinació de la costa catalana'. El treball, que ha estat seleccionat com un dels millors per la mateixa Facultat de Turisme de la UdG, vol descobrir quines són les principals diferències entre el turista francès i l'autòcton, amb Palafrugell com a localització principal.
Aquest any també s'ha atorgat l'Ajut Xiquet Sabater per a estudiants de cicles formatius de grau superior de la família professional d'hoteleria i turisme. Se n'han concedit dos, amb una dotació de 500 euros cadascun d'ells, i que han estat per a Luciana Cañete, del centre de formació de Guia, informació i assistències turístiques de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, i per a Eduard Pagès, del Grau Superior de Cuina de l'Institut Baix Empordà.
La Beca porta el nom de Francesc Sabater i Mécre, un dels principals impulsors del turisme a la Costa Brava.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...