Tornen els creuers amb quatre escales durant aquest juliol

15/07/2019 Serveis - Jordi Rodríguez


El Marella Dream amarrat aquest matí al port de Palamós.

El Marella Dream amarrat aquest matí al port de Palamós.

Després de tres setmanes sense creuers turístics al port de Palamós, la campanya d'escales es reprèn avui amb una estada del Marella Dream. Al llarg d'aquest mes de juliol, hi haurà només quatre escales de creuer, amb l'objectiu que es concentrin fora de la temporada alta turística en què ja ens trobem immersos.

El Marella Dream pertany a la naviliera Marella Cruises, una de les més fidelitzades al port de Palamós. Fins al punt que aquest 2019 concentra més del 50 per cent de totes les escales que s'hi faran. El Marella Dream, amb 1.500 passatgers britànics a bord, fa avui la quarta de les 11 escales que té previstes aquest any a Palamós. És, de fet, el vaixell que en realitzarà més. Joan Pere Gómez, gerent de Ports de la Generalitat, posa en valor aquesta activitat turística.Les altres tres escales de creuer previstes per a aquest mes les faran el Seabourn Encore, el dia 23, el Marella Discovery 2, el dia 26, i el Seadream I, el 29 de juliol.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...