Un disseny de Maria Boquera serà la imatge de la Festa Major 2019

16/04/2019 Cultura - Jordi Rodríguez


És una composició estiuenca en què dominen els colors de to rosat.

És una composició estiuenca en què dominen els colors de to rosat.

La Festa Major de Palamós ja té la seva imatge per a l’edició d’aquest any. Es tracta d’un disseny elaborat per la palamosina Maria Boquera, que ha guanyat el concurs convocat per triar l’element gràfic que identificarà la Festa Major palamosina 2019. La composició destaca la imatge d’una mà que sosté un gelat i, al damunt, hi ha dibuixada l’emblemàtica silueta del campanar de l’església de Palamós.

És una composició estiuenca en què dominen els colors de to rosat. La imatge triada serà la portada del programa de la Festa Major de Palamós 2019, que es farà del 23 al 26 de juny. La proposta de la guanyadora, Maria Boquera, ha estat elegida pel jurat que formen el regidor de Cultura, Patrimoni i Arxiu, i els diferents tècnics d'aquestes àrees de l'Ajuntament de Palamós. El jurat n'ha destacat l'originalitat, la creativitat i la qualitat. El cartell guanyador ha estat premiat amb 300 euros.
L'edició d'aquest any de la Festa Major s'orienta preferentment a les activitats adreçades a tota la família. Això es combina amb les propostes habituals dels concerts de Barraques, la revetlla a Sant Joan o el castell de focs artificials. Una novetat d'aquest 2019 serà un 'Escape room' per a joves d'entre 12 i 18 anys. La Festa Major de Palamós farà també accions de sensibilització en contra de les agressions sexistes, amb el lema 'No és no'.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...