Més de 60 joves al Campus de Bàsquet del CE Palamós

16/04/2019 Esports - Jordi Rodríguez


Xerrada tècnica en l'inici, ahir, del Campus de Bàsquet de Setmana Santa. (Foto: CE Palamós).

Xerrada tècnica en l'inici, ahir, del Campus de Bàsquet de Setmana Santa. (Foto: CE Palamós).

El Club Esportiu Palamós ha engegat el Campus de Bàsquet Setmana Santa 2019. Fins dijous que ve, més de 60 nois i noies, d’entre 7 i 16 anys, dedicaran els matins a fer sessions de tecnificació i millora, impartides per tècnics altament qualificats. El Campus arriba a la setena edició i reuneix participants, no només de Palamós sinó també d’altres municipis del Baix Empordà.

El coordinador del Club Esportiu Palamós, Andreu Iruela, ha explicat a aquesta emissora que han volgut potenciar el nivell dels entrenadors que participen en el Campus.El Campus s'adreça a treballar aspectes tècnics del bàsquet com el bot, el tir o passar la pilota, per exemple, que no es poden treballar tan específicament en els entrenaments normals d'un equip. L'ampli ventall d'edats dels participants, a més, obliga a fer un treball molt individualitzat. Andreu Iruela detalla què ofereixen als participants en aquest Campus de Bàsquet Setmana Santa 2019.Les sessions del Campus de Bàsquet del Club Esportiu Palamós es fan fins dijous que ve, cada matí, de nou a dues, al Pavelló Municipal d'Esports. Aquest any, cap equip del club participa en el MIC Basketball.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...