El Palamós guanya al camp del Sabadell Nord (0-3)

31/03/2019 Esports - Abel Espinosa

El Palamós ha aconseguit avui una victòria de prestigi al camp del Sabadell Nord.

El Palamós no guanyava fora del seu estadi des del passat 27 de gener, quan va guanyar al cuer del grup, el Sant Joan de Montcada. Avui, el gol de penal de Pepu Soler i el que ha fet Adri a la segona meitat, han donat els tres punts al Palamós, consolidant l'equip a la tercera posició i poder així continuar somiant amb poder arribar als dos primers classificats del grup, el Vilassar de Mar i el Girona B.

Avui el Palamós ha sortit al camp concentrat i conscient que no podia repetir les errades d'altres partits. En el minut 18 de l'encontre, Uri Vila ha comès un clar penal dins de l'àrea, però Quinti, tot un especialista des dels onze metres, ha desviat el xut de Jairo. Qui no ha perdonat des del punt de penal ha estat el golejador del Palamós, Pepu Soler qui amb el seu xut ha enganyat al porter Lluri en el minut 30 de partit.
El segon temps no ha pogut començar millor pel Palamós, doncs Adri amb un fort xut ha ampliat l'avantatge en el marcador en el minut 52. Amb el 0-2 en contra, el Sabadell Nord ha obert les seves files per posar setge sobre la porteria del Palamós, però avui, Quinti, el millor jugador del degà, ha desfet totes les ocasions locals. En la darrera jugada del partit, una entrada de Peña sobre Òscar ha estat castigada amb un penal que ha transformat Raül Àlvarez.
La victòria d'avui del Palamós deixa l'equip tercer a la classificació amb 48 punts, a només 5 punts del segon classificat, el Girona B. El proper partit, el Palamós jugarà al camp del Sant Cugat (dissabte 6 d'abril a les 18:00 hores).

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio, Cano, Uri Vila (Fajardo), Pepu Soler (Xevi), Alexis (Dani Gómez), Adri, Gamell, Genís (Òscar), Lucas i Joel (Raül)

Sabadell Nord: Lluri, David, Quereda (Isaac), Luke, Anzo (Adrià), Marc (Brian), Omar, Piñol (Sergi), Muela, Kevin (Alan) i Jairo.

Targetes grogues: Javi Salamero, Uri Vila del Palamós, Quinti, Fajardo / Kevin, Luke, David i Piñol del Sabadell Nord

Gols: 0-1 (min. 30 - Pepu Soler (p)) - 0-2 (min. 52 Adri) - 0-3 (min, 92 Raül Àlvarez (p))