El Palamós suma tres punts davant el Lloret (1-0)

24/03/2019 Esports - Yolanda Aguilar

L'equip titular del Palamós en el partit disputat contra el Lloret. (Foto: Sergi Cortés)

El Degà ha sumat tres punts en el partit disputat avui al Municipal Palamós-Costa Brava davant el sisè classificat de la categoria, el Lloret.
Els de Javi Salamero han sortit al terreny de joc disposats a guanyar i han protagonitzat una bona primera part, amb control i domini de l'esfèrica, però amb poca efectivitat de cares a porteria. De fet, només hi ha hagut una jugada clara per part de Genís al minut vint-i-tres. Amb empat a 0 hem arribat al descans del matx.

A la represa l'entrenador del Palamós ha realitzat quatre canvis de caire més ofensiu, conscient que l'empat era insuficient per intentar pressionar als dos primers classificats, el Vilassar i el Girona B.

Finalment el gol dels palamosins ha arribat amb un cop de cap d'Adri Salas després d'una centrada de Raül Álvarez, al minut vuitanta-vuit. Després del gol, el Lloret ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Puntí per doble targeta groga. En els darrers minuts del partit, qualsevol del dos equips podria haver marcat. Per part del Palamós, Uri Vila ha tingut una bona ocasió per fer el segon dels palamosins gairebé sobre el xiulet final.

Amb la victòria d'avui, el Palamós suma 45 punts i segueix a la tercera posició de la taula. El proper partit dels palamosins serà el diumenge 31 de març al Municipal Ca N'Oriac a les 11:30 hores davant el Sabadell Nord.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, S. García, Cano, Fajardo (Adri), Alexis (Raül), Steven (Uri Vila), Gamell, Lucas, Joel Salas (Pepu), Dani Gómez (Xevi Germán) i Genís.

Lloret CF: Jordi, Puntí, Pode, Majo (Albert), Adri, Riky, Nil, Roger (Bader), Fran (Ivi), Marc i Buka (Peque).

Targetes grogues: Dani Gómez del Palamós CF / Pode, Adri, Puntí (2) i Nil del Lloret CF

Gols: 1-0 min. 89 (Adri Salas)