El Palamós suma una nova victòria davant el Can Vidalet (2-0)

10/03/2019 Esports - Yolanda Aguilar

El Palamós CF ha sumat tres punts davant el Can Vidalet (2-0)

El Palamós ha guanyat el partit disputat avui al Municipal Palamós Costa Brava davant el 15è classificat de la categoria, el Can Vidalet.
Els de Javi Salamero han sortit al terreny de joc disposats a sumar els tres punts i han protagonitzat una primera part, de domini altern, i amb només dos ocasions clares de gol, una per cada equip. El palamosí Fajardo ha pogut avançar el marcador al minut nou i Toledo del Can Vidalet ha tingut una ocasió al minut dinou.

A la represa, el Palamós ha sortit amb més força i gràcies a això ha aconseguit avançar el marcador amb un gol de Cano al minut cinquanta. Els palamosins però, han patit fins el final del partit pequè el Can Vidalet ha plantat cara i ha arribat a la porteria de Quinti en dos ocasions. A les acaballes del partit, Joel Salas ha marcat el definitiu 2-0 al minut vuitanta-set.

Amb la victòria d'avui, el Palamós suma 42 punts i segueix a la tercera posició de la taula. El proper partit dels palamosins serà el diumenge 17 de març al Municipal Les Forques a les 16 hores davant la Jonquera.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, S. García, Cano, Fajardo, Òscar (Xevi), Uri Vila (Santoro), Pepu, Alexis (Raül), Gamell, Joel Salas i Genís (Esmaeil).
Can Vidalet: Khalib, Aleix, Max (Cristian), Pau (Marba), Machuca, Dani, Cabré (Aniol), Eslava, Toledo, Aidan i Capitán.

Targetes grogues: Cano, Uri Vila i Joel Salas del Palamós CF / Dani i Pedro Milla del Can Vidalet

Gols: 1-0 min. 50 (Cano) , 2-0 min. 87 (Joel Salas)