Inaugurada la nova gespa artificial del camp gran

12/02/2019 Esports - Jordi Rodríguez


L'alcalde Lluís Puig i el regidor d'Esports, Joan Barba, en la inauguració, diumenge, de la nova gespa artificial. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L'alcalde Lluís Puig i el regidor d'Esports, Joan Barba, en la inauguració, diumenge, de la nova gespa artificial. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Aquest diumenge es va fer la inauguració oficial de la nova gespa artificial del camp de futbol 11 de la zona esportiva municipal Josep Massot i Sais de Palamós. El xut d'honor el van fer dos joves jugadors, en representació de les entitats de futbol de base que fan servir habitualment aquestes instal·lacions. A l'acte hi van assistir representants del Palamós Club de Futbol, de la Fundació Esportiva Palamós i del Global Palamós.

Hi va haver un partit de lliga, en categoria infantil, entre la Fundació i el Global i, tot seguit, un amistós dels equips cadets de les dues entitats. Entre els dos partits es va fer l'acte d'inauguració de la nova superfície. Una gespa artificial de nova generació, que substitueix l'anterior que ja tenia quinze anys. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, destaca els avantatges que comporta el nou terreny de joc.L'Ajuntament de Palamós ha invertit 133 mil euros en la nova gespa artificial, una part subvencionats per la Diputació de Girona.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...