Surt a concurs la gestió de la deixalleria municipal

12/02/2019 Medi Ambient - Jordi Rodríguez


La deixalleria municipal de Palamós.

La deixalleria municipal de Palamós.

L’Ajuntament de Palamós ha posat a concurs públic l’adjudicació del contracte de gestió de la deixalleria municipal. L’actual contracte datava de finals de 2015 i, després d’una pròrroga de dotze mesos, ja feia més d’un any que havia expirat. La licitació té un preu de 325 mil euros per a un contracte de dos anys, prorrogable a dos més. Es tracta de gestionar la deixalleria, la deixalleria mòbil i la recollida i el transport dels residus.

L'empresa Urbaser es va fer càrrec de la gestió de la deixalleria municipal l'1 de novembre del 2015. Un any després, el 31 d'octubre del 2016, va expirar el compromís i es va renovar per un any més. El contracte ja feia 15 mesos que havia acabat, però l'empresa ha continuat al capdavant de la deixalleria, i ho seguirà fent fins que s'adjudiqui el nou.
La licitació ja està engegada. El contracte surt a concurs públic per dos anys, prorrogables anualment a dos més, i per un preu de 325.000 euros amb l'IVA inclòs. L'objectiu del contracte és la gestió de la deixalleria situada al costat del polígon industrial de Sant Joan. L'empresa que guanyi el concurs també s'ha de fer càrrec del servei de la deixalleria mòbil, així com de la recollida i el transport dels materials fins al gestor autoritzat. El concessionari haurà de garantir l'obertura de l'equipament en horaris d'hivern i d'estiu, matí i tarda de dilluns a divendres, i també els dissabtes al matí.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...