El Palamós CF empata davant la UE Tona (2-2)

03/02/2019 Esports - Yolanda Aguilar

El Palamós CF ha aconseguit 1 punt davant la UE Tona (2-2). (Foto: Sergi Cortés).

Els palamosins han arribat al partit d'avui amb la moral alta després de guanyar el dos primers partits de la segona volta. A la primera meitat però, el Palamós CF ha estat inexistent amb el vent en contra. Vent que ha aprofitat la UE Tona que ha tingut més ocasions de gol. En la primera aproximació a la porteria de Quinti l'ex palamosí Javi Revert ha fet el primer gol del partit al minut set després d'una centrada d'Èric. El segon gol de l'equip visitant ha arribat al minut vint quan ha marcat Iván després d'una errada de Lucas.

En el segon temps, el Palamós ha sortit amb més empenta, ha jugat amb el vent a favor i ha tingut més ocasions de cara a porteria buscant capgirar el marcador. Al minut cinquanta-un Steven ha fet el primer gol dels locals, escurçant distàncies. El mateix Steven ha fet el segon gol dels palamosins al minut seixanta-cinc. Adri i Genís han pogut fer el tercer del Palamós, però amb l'empat a 2 hem arribat al final del partit.

El Palamós suma 34 punts amb l'empat d'avui i continua situat en tercera posició. El proper partit, diumenge a les 12:15 hores del migdia, el Palamós es desplaça al camp de la Guineueta.

FITXA TÈCNICA
Palamós CF: Quinti, Sergio, Fajardo, Uri Vila (Pep Roca), Gamell, Pepu Soler, Alexis (Steven), Genís, Lucas (Adri), Joel Salas i Xevi German (Dani Gómez).

UE Tona : Charli, Ot, Sergi, Pol, Veli (Seuma), Jordi, Revert (Roura), Ren (Mendo), Èric, Nil i Iván.

Targetes grogues: Lucas del Palamós CF / Iván, Veli, Èric de la UE Tona

Gols:0-1 Javi Revert (min. 7), 0-2 Iván (min. 20), 1-2 Steven (min.51), 2-2 Steven (min. 60)