Els restaurants gironins del grup Andilana, acreditats per promoure la cuina mediterrània

23/01/2019 Serveis - Carlos Ribas


L'acte de lliurament s'ha fet aquest matí a l'Hotel Restaurant La Malcontenta de Palamós.

L'acte de lliurament s'ha fet aquest matí a l'Hotel Restaurant La Malcontenta de Palamós.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha fet avui el lliurament de l’acreditació AMED als set restaurants que el grup Andilana té a la demarcació de Girona. Aquesta acreditació es lliura als establiments que promouen la dieta mediterrània com a font d’alimentació saludable. Andilana serveix a més de 1.200 comensals a diari als seus restaurants gironins, la majoria situats al municipi de Palamós.

Es tracta de La Malcontenta, El Pla, Fish i Trias, a Palamós, Blanc, a Girona, Casa Brinda, a Platja d'Aro, i Mundet, a Sant Antoni de Calonge. L'acte de lliurament s'ha fet aquest matí a l'Hotel Restaurant La Malcontenta de Palamós. Ha comptat amb l'assistència de Javier Sáenz, cap de Compres del grup Andilana, Martí Trepat, cap del Servei de Salut Pública de Girona Nord, i Carles Mundet, cap del Servei de Promoció de la Salut a Girona. Mundet ha explicat per què s'ha fet aquesta acreditació als set restaurants gironins del grup Andilana.



Mare Van Diggele, directora de l'Hotel Restaurant La Malcontenta, ha parlat en representació del grup Andilana i ha destacat l'aposta dels establiments d'aquest grup per l'alimentació mediterrània.



AMED és un programa de l'Agència de Salut Pública de Catalunya que promou l'alimentació mediterrània. A Girona hi ha 49 establiments acreditats. Entre ells els set que el grup Andilana té a la demarcació i que avui han rebut l'acreditació.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...