El Palamós guanya davant el Manlleu (2-1) el primer partit de la segona volta

20/01/2019 Esports - Yolanda Aguilar

Onze inicial del Palamós i Manlleu minuts abans del partit.

El Palamós ha sumat tres punts en el partit jugat avui davant el Manlleu. A la primera meitat el Manlleu ha tingut més possessió de la pilota i ha donat més sensació de perill. Els palamosins només han tingut una ocasió de gol per part de Pepu. Han sigut els visitants els que han gaudit de diferents ocasions i al minut setze, Mia Valls ha superat Quinti i ha fet el 0-1 després d'una centrada de Payán, resultat amb el que hem arribat al descans.

A la segona meitat el Palamós ha pujat la intensitat i ha disposat de més possessió de la pilota, però ha trobat un Manlleu molt agressiu i amb ganes de perdre temps. Durant els minuts inicials els palamosins també han entrat en aquesta dinàmica i el partit s'ha entrabancat, fins que ha arribat l'empat amb el gol de penal de Pepu en el minut seixanta-cinc i l'expulsió d'Isaac. El Manlleu ha quedat amb un home menys i els palamosins han aconseguit controlar de nou el partit. Pepu ha sentenciat al minut vuitanta marcant el segon gol després d'una jugada personal i ha capgirat el marcador.

Amb la victòria d'avui el Palamós suma 30 punts i es situa en tercera posició de la classificació. El proper partit del Palamós serà el proper diumenge davant el Sant Joan de Montcada.
FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio, Cano, Fajardo (Lucas), Uri Vila, Pepu Soler (Raúl García), Alexis (Dani), Gamell, Joel Salas, Pol Tarrenchs (Genís) i Xevi German (Òscar).

AEC Manlleu : Iván González, Aitor, Raül, Criado (Eloi), Frederic Juanes, Martí, Campayo, Isaac, Mia Valls (Balaguer), Marçal (Jaume) i David.

Targetes grogues: Alexis, Dani, Uri Vila del Palamós CF / Criado, Frederic, Mia Valls, Isaac(2), Raül, González, Martí de l'AEC Manlleu
Targeta vermella: Bernardo Giménez (Delegat Manlleu)

Gols: 0-1 min.16 (Mia Valls), 1-1 min 65 (Pepu de penal), 2-1 min 80 (Pepu)