El Palamós CF perd el darrer partit de la primera volta davant el Llagostera B (1-2)

13/01/2019 Esports - Yolanda Aguilar

L'equip titular del Palamós CF amb Josep Arxer que ha estat reconegut com a soci vitalici. (Foto: Sergi Cortés)

Després de vuit jornades imbatut, el Palamós CF ha perdut el derbi gironí i ha vist com el Llagostera B s'emportava els tres punts. En la primera meitat els de Javi Salamero s'han mostrat inoperants en atac. En el minut catorze del partit, Parra ha avançat a l'equip visitant després d'una badada del porter Quinti. Pepu i Alexis han tingut l'oportunitat d'igualar el marcador, però finalment Mario ha marcat el segon gol del Llagostera B al minut quaranta-tres, després d'una altra errada en defensa dels palamosins.

A la segona meitat el Palamós CF ha sortit disposat a capgirar el marcador i ha posat una marxa més. Pepu ha retallat distàncies realitzant l'1-2 al minut setanta després d'un xut de falta. A partir d'aquest moment els palamosins han controlat el partit, i Cano ha estat a punt d'igualar el marcador però Crespo ha tret la pilota de la mateixa línia de gol. Amb l'1-2 hem arribat al final del partit.

Amb la derrota d'avui, el Palamós suma 27 punts després de 17 jornades, i segueix a la quarta posició de la taula. El proper partit dels palamosins serà el diumenge 20 de gener al Municipal Palamós-Costa Brava a les 12 hores davant el Manlleu.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio, Cano, Uri Vila (Fajardo), Pepu, Alexis (Raul), Adri (Xavier Germán), Genís (Gamell), Joel Salas, Pol Tarrenchs i Santoro (Lucas).

UE Llagostera B: Alberto, Crespo, Mario, Parra, Mamadou, Cobos, Abel (Marc), Monchi (Tafa), Ousman, Òscar (López) i Mercader (Busquets).

Targetes grogues: Uri Vila, Adri, Cano i Alexis del Palamós CF / Cobos, Monchi, Ousman, Mamadou de la UE Llagostera B.

Gols: 0-1 min.14 (Parra), 0-2 min.43 (Mario), 1-2 min.70 (Pepu)