L'Ajuntament estudia les propostes de la multiconsulta del CDR

11/01/2019 Política - Jordi Rodríguez


Una de les peticions de la multiconsulta és fer efectiu el trasllat de la Guàrdia Civil.

Una de les peticions de la multiconsulta és fer efectiu el trasllat de la Guàrdia Civil.

El govern municipal de Palamós debatrà amb la resta de grups polítics de l’Ajuntament les propostes que els ha presentat el CDR Gavarres Mar, a partir de la multiconsulta que es va fer el 6 de desembre passat. El CDR ha lliurat al consistori les firmes de suport perquè es facin accions concretes per declarar Palamós municipi antifeixista, posar fi als privilegis de l'església, fer efectiu el trasllat de la Guàrdia Civil o eliminar la simbologia monàrquica.

El CDR Gavarres Mar va convocar la multiconsulta coincidint amb el Dia de la Constitució, en una jornada desenvolupada al Punt Jove. A banda de la votació també es podia firmar perquè l'Ajuntament tingui en compte les propostes, una recollida que es va seguir fent tres dissabtes seguits en una parada del CDR al carrer Major. El procés s’ha tancat amb 688 suports per declarar Palamós municipi antifeixista, i xifres lleugerament inferiors per posar fi als privilegis de l’església catòlica, amb 680 firmes, el trasllat de la Guàrdia Civil del municipi, 658 vots, o la declaració del rei Felip VI com a persona non grata i l’eliminació de la simbologia monàrquica, peticions que van tenir 648 signatures de suport. L'Ajuntament ja ho té i l'equip de govern que formen ERC i CiU ho discutirà amb la resta de grups municipals per veure en quins temes es pot prendre algun tipus de decisió, segurament a través de mocions portades al Ple. Lluís Puig, alcalde de Palamós.El CDR Gavarres Mar vol que l'equip de govern i l'oposició debatin aquests temes amb normalitat i transparència. Un dels casos que es plantegen és el de la relació del municipi amb l'església catòlica. El CDR demana que l'església pagui l'IBI i que se li cobri lloguer per l´ús de l'església de Santa Maria, que és municipal. Lluís Puig, alcalde de Palamós.El CDR demana a l'Ajuntament que tiri endavant aquestes quatre peticions en un termini màxim de dos mesos.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...