Javi Salamero, content de centrar-se només en el Palamós CF

08/01/2019 Esports - Jordi Rodríguez


Javi Salamero, donant instruccions als seus jugadors en un entrenament. (Foto: Quim Roca).

Javi Salamero, donant instruccions als seus jugadors en un entrenament. (Foto: Quim Roca).

L’entrenador del Palamós Club de Futbol, Javi Salamero, reconeix que deixar la coordinació de la Fundació Esportiva Palamós li ha tret un pes del damunt perquè ara es pot concentrar exclusivament en el primer equip. Salamero havia acceptat el càrrec l’octubre passat, però poc abans de les festes de Nadal el president de la Fundació, Joan Pau Pérez, anunciava la desvinculació del tècnic, en el marc d’una restructuració de l’organigrama de l’entitat.

La incorporació de Javi Salamero a la Fundació es va fer quan Joan Pau Pérez encara presidia el Palamós. Després decidiria no presentar-se a la reelecció i seria rellevat per Patxi Otamendi. Al desembre, Pérez va confirmar que Salamero deixava la Fundació. La decisió es prenia, va dir, dins una redefinició de l'organigrama tècnic en què Albert Déu també plegava de director esportiu. Encara no feia dos mesos que Javi Salamero, entrenador del primer equip del Palamós Club de Futbol, havia estat anunciat com a nou coordinador del futbol de base de la Fundació, en substitució de Gabi Gasca. El tècnic reconeix que sortir de la Fundació l'alleuja.Després de la pausa nadalenca, Javi Salamero prepara ja el partit en què el Palamós tancarà la primera volta de la lliga de la Primera Catalana, enfrontant-se aquest diumenge vinent al Llagostera B. El tècnic es mostra satisfet amb la relació amb la nova junta directiva.D'altra banda, la Fundació Esportiva Palamós ha concretat el nou organigrama esportiu amb la incorporació de Quim Calls com a coordinador general. Xavi Sánchez és el nou coordinador de futbol 7, i Gregorio Gálvez s'ocupa del futbol 11.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...