L'any Viladesau presenta diumenge un concert biogràfic inèdit a Calonge

09/11/2018 Cultura - Carlos Ribas


Ricard Viladesau va ser conegut com ‘El príncep de la tenora’.

Ricard Viladesau va ser conegut com ‘El príncep de la tenora’.

La commemoració de l'Any Viladesau viurà diumenge un dels seus punts àlgids. La Cobla Ciutat de Girona i la cantant gironina, Susanna del Saz, oferiran un recorregut per la vida i obra de Ricard Viladesau a través de la seva música. La Sala Fontova de Calonge es convertirà en l'escenari del concert 'De músic a mite', un gran espectacle sardanístic que combinarà so, llum i imatge. El concert serà a les sis de la tarda aprofundirà en el catàleg del Ricard Viladesau compositor.

Entre els diferents estils del músic i compositor calongí, hi trobem alguns ballables, havaneres però sobretot, sardanes. Aquest homenatge ens ajudarà a conèixer els inicis de Viladesau a Calonge, el pas per diverses cobles-orquestres, la docència o la seva tasca com a compositor. També se centrarà en la seva destacada trajectòria com a instrumentista de tenora o, inclús, en la relació personal i familiar. Francesc Sánchez i Carcassés és el comissari de l'Any Viladesau.Coincidint amb el centenari del naixement de Ricard Viladesau, l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Generalitat i la Diputació de Girona, promouen un programa d'activitats per difondre la seva figura i obra. L'Any Viladesau programa activitats que s'allargaran fins al febrer de l'any vinent. Francesc Sánchez i Carcassés.De moment, la propera cita per gaudir de la sonoritat del Príncep de la Tenora és aquest diumenge a la Sala Fontova de Calonge. 'De músic a mite', amb la Cobla Ciutat de Girona i la cantant Susanna del Saz, un viatge sonor i d'imatges a través de l'obra de Ricard Viladesau.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...