L'Oficina de Turisme del passeig serà un centre de reserves de Fecotur

08/11/2018 Serveis - Carlos Ribas


Fecotur va celebrar ahir a La Gorga la seva primera Gala de Socis.

Fecotur va celebrar ahir a La Gorga la seva primera Gala de Socis.

L’Oficina de Turisme canviarà d’emplaçament i se situarà a l’edifici Jaume II. L’actual caseta del passeig del Mar es convertirà en un centre de Fecotur, des d'on poder contractar activitats nàutiques o fer reserves a restaurants, per exemple. Ho va anunciar ahir, el president Toni Bachiller, en la primera Gala de Socis d’aquesta associació de comerciants de Palamós. Durant la festa es va reconèixer establiments centenaris i es van lliurar els diners recollits durant les campanyes comercials a projectes socials solidaris.

Fecotur comptarà amb un espai de reserves per centralitzar l'oferta comercial dels seus associats. Serà a la caseta que actualment és la seu de l'Oficina Municipal de Turisme, al passeig del Mar. Aquesta oficina canviarà, doncs, d'emplaçament. No anirà molt lluny, però. Estarà situada als baixos de l'edifici Jaume II, al mateix passeig. Fecotur ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Palamós perquè l'actual caseta de Turisme es converteixi en un centre de reserves de l'associació de comerciants. Des d'allà se centralitzarà l'oferta dels seus associats i es podrà contractar activitats o fer reserves a restaurants. Toni Bachiller, president de Fecotur, ho va anunciar ahir en la festa del teixit comercial palamosí que es va fer a la Gorga.Fecotur celebrava ahir al vespre la seva primera Gala de Socis. Durant l'acte es van lliurar els diners recollits en les diferents campanyes comercials de caire solidari que ha organitzat l'associació. En total, s'han recaptat 13.770 euros. Aquests diners s'han atorgat al col·lectiu de pallasses de l'hospital Tirites Clown i la Fundació Vimar i l'Associació Pots, entitats que treballen amb persones amb discapacitat. Jordi Sansabrià, de l'Assocació Pots, va agraïr la col·laboració del comerç palamosí per ajudar a tirar endavant la feina que realitza l'entitat.La Gala de Socis de Fecotur va reconèixer també a set establiments centenaris de Palamós. Són, concretament, la pastisseria Collboni, la botiga d'articles d'espart Ayats, Modes Francina, Teixits Puiggròs, l'Estanc Xarnach, Ferreteria Can Cateura i la carnisseria Prats, que ja no eixisteix. Queti López, fins fa poc propietària juntament amb Santi Prats d'aquest emblemàtic establiment del carrer Major, també va agraïr el reconeixement.La primera Gala de Socis de Fecotur es va fer ahir al Teatre La Gorga amb la presència de 200 persones.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...