El Palamós guanya a casa davant el Sabadell Nord (1-0)

04/11/2018 Esports - Yolanda Aguilar

El Palamós ha sumat tres punts a casa davant del Sabadell Nord.

Els palamosins han arribat al partit d'avui amb la moral alta després de la victòria de la passada setmana i ha aconseguit sumar els tres punts després de la victòria enfront el Sabadell Nord. El primer temps ha estat de domini altern, sense gaires ocasions de gol per part dels dos equips. El partit ha quedat desequilibrat quan el Sabadell Nord s'ha quedat amb un home menys en els darrers minuts de la primera meitat, després de la targeta vermella que ha vist Alegría, però els palamosins no han estat capaços de desfer l'empat a 0 en el marcador.

A la represa, el Palamós ha sortit amb més força i gràcies a això ha aconseguit avançar el marcador amb un gol de Raül al minut cinquanta-quatre. Els palamosins però, han patit fins el final del partit pequè el Sabadell Nord ha plantat cara tot i disposar d'un home menys. Amb aquest resultat hem arribat al final del matx (1-0)

El Palamós suma 17 punts després de 10 jornades de lliga. El proper partit del Palamós serà el proper diumenge, a casa davant el Sant Cugat.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Cano, Fajardo (Dani), Òscar (Raül), Pepu, Alexis (Sergio García), Adri Salas (Uri Vila), Gamell, Joel, Puignau (Genís) i Tarrenchs.
Sabadell Nord : Lluri, Angel, Alegría, Montero, Peña, Luke (Sergi), Jairo, Marc (Albert), Muela (David López), Kevin i Juancho.

Targetes grogues: Puignau, Pepu i Alexis del Palamós CF / Peña, Kevin i Quico Díaz del Sabadell Nord
Targeta vemella: Alegría del Sabadell Nord.