Últimes escales de creuer del mes d'octubre

26/10/2018 Serveis - Jordi Rodríguez


El Marella Explorer, avui al port de Palamós.

El Marella Explorer, avui al port de Palamós.

Palamós rep avui i el diumenge les dues últimes escales de creuer del mes d’octubre. La d’aquest divendres va a càrrec del Marella Explorer, en la darrera de les 17 escales que els vaixells de la naviliera Marella Cruises han realitzat aquest any al port palamosí. La del diumenge la farà el creuer Seven Seas Explorer, que ja va venir el passat mes de maig. Palamós haurà rebut aquest octubre 7 escales de creuer turístic, xifra només superada per les 11 que hi va haver al maig.

Pel que fa a l'escala d'avui, el Marella Explorer arriba a les nou del matí procedent del port francès de Villefranche-sur-mer, i salpa a les sis de la tarda amb destí a Palma de Mallorca. Porta més de 2.000 passatgers, la gran majoria d'origen britànic. Per la seva banda, el Seven Seas Explorer farà una escala de deu hores aquest diumenge, fins a les sis de la tarda. Ve de Marsella i després continuarà viatge cap a Barcelona. A bord hi van 700 passatgers.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...