El Palamós guanya al camp del Can Vidalet (3-4)

14/10/2018 Esports - Yolanda Aguilar

El Palamós CF ha sumat tres punts davant el Can Vidalet (3-4) (Foto:Josep Mº Guzmán)

Els palamosins han sortit al terreny de joc disposats a emportar-se els tres punts, però s'han trobat un Can Vidalet que li ha plantat cara i que s'ha avançat al marcador al minut vuit amb gol d'Eslava en la primera ocasió clara del partit. Al minut quinze ha arribat l'empat dels palamosins amb un gol de Pepu de penal després d'una falta dins l'àrea a Raül Àlvarez. Al minut vuin-i-un i després d'una jugada personal, Raül ha marcat el segon de l'equip local, que ha tornat a avançar-se en el marcador. Amb el 2-1 hem arribat al descans del partit.

En el segon temps, el Palamós ha sortit amb més empenta i gràcies a això ha aconseguit l'empat mitjançant un gol de Genís en el minut seixanta. La intensitat dels palamosins ha pujat i fruit d'això ha arribat el tercer gol del Palamós. Àlex ha marcat de xilena al minut setanta. Deu minuts després Raül ha marcat el tercer de l'equip local, que tornava a empatar el partit. Finalment Pepu ha fet el gol de la victòria al minut vuitanta-quatre, capgirant per segona vegada el marcador.

Amb la victòria d'avui el Palamós suma 11 punts i és 7è en la classificació. El proper partit del Degà es jugarà el diumenge 21 d'octubre a les 5 de la tarda a l'Estadi Palamós Costa Brava, davant la Jonquera.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF : Marco, Sergio García, Fajardo, Pepu Soler (Puignau), Adri, Gamell, Genís, Lucas, Joel, Raul i Pol Tarrechs (Òscar).
CF Can Vidalet: Khalib, Max, Cristian, Machuca, Sabaté, Cacharro, Miquel, Eslava, Cabré, Aidan i Raul.

Targetes grogues: Dani de CF Can Vidalet / Lucas i Adri del Palamós CF