Salvem la Pineda d'en Gori convoca una arrossada popular

11/10/2018 Medi Ambient - Jordi Rodríguez


Salvem La Pineda d'en Gori tornarà diumenge a sortir al carrer per reivindicar l'aturada de les obres.

Salvem La Pineda d'en Gori tornarà diumenge a sortir al carrer per reivindicar l'aturada de les obres.

Pocs dies després d’haver anunciat un recurs per aturar la promoció d’apartaments de luxe que s’està construint a la Fosca, la plataforma Salvem la Pineda d’en Gori organitza aquest diumenge una arrossada popular. L’acte vol recaptar fons, precisament, per finançar les accions administratives i judicials que calgui emprendre per evitar que aquesta promoció immobiliària acabi tirant endavant de manera definitiva.

La passada primavera, Salvem la pineda d'en Gori ja va organitzar una arrossada a la que hi van anar unes 300 persones. Ara, aquest nou dinar solidari es farà aquest diumenge a la pineda d'en Gori. Allà se servirà una arrossada vegetal, acompanyada d'amanida, postre, vi i aigua. Cal portar plats, coberts, gots, cadires i tauletes. Els organitzadors han fixat dos preus, un de 10 euros i un altre de 15, en funció del que pugui pagar cadascú. Zeta Figa, portaveu de Salvem la Pineda d'en Gori, explica quin destí tindran els beneficis d'aquest dinar popular.El dilluns passat, la plataforma va fer pública la presentació d'un recurs de reposició davant l'Ajuntament de Palamós perquè s'anul·lin la llicència d'obres i el projecte d'urbanització de la promoció d'habitatges que s'està fent al sector nord de la pineda. Són dos edificis amb un total de 48 apartaments, que s'estan aixecant des de ja fa mesos. Salvem la Pineda d'en Gori considera que es vulneren la protecció de la cala s'Alguer com a Bé Cultural d'Interès Nacional, així com el mateix Pla d'Ordenació Urbana Municipal. Si l'Ajuntament no estima el recurs, la plataforma pensa portar la qüestió per la via judicial.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...