Segona desfilada de moda amb roba del rober de Càritas

11/10/2018 Societat - Jordi Rodríguez


Rober de Càritas Palamós.

Rober de Càritas Palamós.

Càritas Interparroquial Palamós-Sant Joan organitza aquest cap de setmana una desfilada de moda amb roba de segona mà. L’acte benèfic, que arriba a la segona edició, vol posar en valor la feina que fa el rober de Càritas a Palamós, i destinar els diners recaptats als projectes solidaris que desenvolupa aquesta ONG al municipi. La desfilada es farà al Teatre La Gorga, el dissabte a partir de les sis de la tarda.

El rober de Cáritas és un espai de reciclatge i aprofitament de la roba usada. Aquesta roba es lliura, a un preu simbòlic, a persones en risc d'exclusió social i que no poden cobrir adequadament aquest tipus de necessitats bàsiques. A banda de la finalitat social, també és una bona manera de reutilitzar roba i reduir la producció de residus. Tot plegat es vol posar en valor amb la desfilada solidària d'aquest dissabte. Fani Fuertes és la coordinadora de Càritas Interparroquial Palamós-Sant JoanL'esdeveniment porta per nom 'Desfilada de primera amb roba de segona' i el públic hi té l'entrada gratuïta i podrà fer una aportació voluntària. El dissabte, a les sis de la tarda, al Teatre La Gorga.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...