Junts x Palamós i Sant Joan donarà suport al pressupost 2019

10/10/2018 Política - Jordi Rodríguez


El regidor de Junts X Palamós i Sant Joan, Dani Reixach.

El regidor de Junts X Palamós i Sant Joan, Dani Reixach.

El grup Junts x Palamós i Sant Joan, en l'oposició a l'Ajuntament, donarà suport al pressupost municipal del 2019. Així ho ha confirmat el portaveu d'aquesta formació, Dani Reixach, que ha destacat l'alt grau de participació que ha tingut el grup a l'hora de formular propostes. El pressupost de l'Ajuntament de Palamós per a l'any vinent s'aprovarà en el Ple ordinari que es farà el dimarts que ve.

Cal recordar que el govern municipal que formen ERC i CiU està a un vot de la majoria absoluta en el plenari. Ara aquest vot ja sembla tenir-lo garantit, si més no per aprovar el pressupost anual.. El portaveu de Junts x Palamós i Sant Joan, Dani Reixach, admet que veuen amb bons ulls la proposta que presenta el govern municipal, tant pel que fa al pressupost com a la congelació de les taxes i impostos municipals. Ell mateix ho ha explicat avui, en declaracions a l'espai de Ràdio Palamós, 'Preguntes'.Reixach explica algunes de les aportacions que ha fet Junts x Palamós i Sant Joan al pressupost 2019.Junts x Palamós i Sant Joan ja va donar suport al pressupost de l'Ajuntament d'aquest any 2018.

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...