El Palamós CF reprèn el procés electoral

10/10/2018 Esports - Carlos Ribas


Josep Maria Guzmán i Toni Heras, de la Junta Gestora del Palamós CF.

Josep Maria Guzmán i Toni Heras, de la Junta Gestora del Palamós CF.

La junta gestora del Palamós CF va anunciar ahir que tira endavant el procés electoral del club un cop l'anterior junta ha facilitat ja la informació del cens electoral. Convoca a tots els socis de ple dret a una assemblea el dia 19 d'octubre a l'Estadi, a les vuit del vespre, en la què es farà el sorteig per decidir els càrrecs de la junta electoral. Un cop constituida aquesta junta, es podran presentar candidatures. Les eleccions es faran a finals de novembre o principis de desembre, coincidint amb un cap de setmana que l'equip jugui a casa.

Josep Maria Guzmán, secretari de la junta gestora del Palamós CF.En principi, s'havien postulat per presidir el Palamós les candidatures encapçalades per Joan Pau Pérez i Patxi Otamendi. En tot cas, el termini de presentació de candidatures el decidirà la junta electoral. Aquesta es constituirà el dia 19 d'octubre en una assemblea que es farà a l'Estadi després d'un sorteig entre tots els socis de ple dret que hi assisteixin i que vulguin formar-ne part. Josep Maria Guzmán i Toni Heras, representants de la junta gestora del club, expliquen què vol dir soci de ple dret.La directiva presidida per Joan Pau Pérez va anunciar la dimissió en bloc i la convocatòria d'eleccions, el passat 24 d'agost. Es va seguir el procediment de triar una junta gestora però desavinences entre els seus membres i discrepàncies sobre quines havien de ser les seves funcions, van fer encallar tot el procés. Ara aquest procés es reprèn després de l'assessorament que han donat la Federació Catalana de Futbol i el Consell Català de l'Esport.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...