El Palamós empata davant el cuer, l'Argentona (1-1)

07/10/2018 Esports - Yolanda Aguilar

El Palamós CF deixa escapar 2 punts en temps afegit davant l'Argetona (1-1)

Repartiment de punts en el partit disputat avui a l'Estadi Palamós Costa Brava. El Palamós ha sortit al camp amb la intenció d'oblidar la derrota de la passada setmana davant el Banyoles, però s'ha trobat amb un Argentona que li ha plantat cara. A la primera meitat el dos equips han estat molt igualats. Genís, Cano i Joel han tingut l'oportunitat d'avançar als locals, però hem arribat al descans amb empat a 0 al marcador.

En el segon temps, els palamosins han sortit més a l'atac i mostra d'això ha estat el gol realitzat per Genís al minut cinquanta-set. El Palamós s'ha anat diluint a mesura que passaven els minuts i l'Argentona ho ha aprofitat arribant en diferents ocasions a la porteria de Quinti, fins que han aconseguit empatar el partit amb un gol de David Villanueva en temps afegit.

Amb l'empat d'avui, el Palamós suma 8 punts i segueix en la novena posició de la taula. El proper partit del Palamós, l'equip de Salamero es desplaça al camp de Can Vidalet (diumenge 14 d'octubre, 12:10 hores)

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, S. García (Raul Álvarez), Cano, Fajardo (Dani Gómez), Pepu Soler (Álex Fernández), Adri Salas, Toni Gamell, Genís, Lucas, Joel Salas (Puignau) i Xevi German (Tarrenchs).

Argentona CF: Guillamat, Piru, Peque, Nugui, Tejedo, Javi Fernández (Diego Charle), Adrián (David González), Planas (David Villanueva), Dani González (Adrià Álvarez), Víctor Domingo (Xavi Cervera) i Alex Puig (David Vacas).

Targetes grogues: Adri Salas, Cano, Lucas, Lamisha, Genís, Quinti i Sergio García del Palamós CF / Tejedo, Planas, Daniel González i Javier Fermández de l'Argentona CF