El Palamós suma la primera victòria de la temporada a casa davant la Guineueta (5-0)

23/09/2018 Esports - Yolanda Aguilar

El Palamós CF ha guanyat amb contundència davant la Guineueta (Foto: Ramon Ribas)

Després de la victòria aconseguida la setmana passada davant del Tona, el palamosins han sortit confiats i amb molta força. El Palamós ha estat molt encertat en la primera part i han marcat amb molta facilitat davant la Guineueta. El primer gol del partit ha arribat de penal al minut dotze de la mà de Pepu Soler. Només dos minuts després, el mateix Pepu ha marcat el segon gol dels palamosins després d'una centrada de Genís. Al minut quaranta Òscar Fernández ha fet el tercer gol del palamosins i tot seguit ha arribat el quart per part de Pepu. Amb aquest 4-0 hem arribat al descans del partit.

A la segona meitat el Palamós ha baixat la intensitat però ha seguit controlant el partit. Al minut setanta-quatre Pepu ha marcat el 5-0, el quart que ha fet davant la Guineueta, convertint-se en l'home del partit i una de les peces imprescindibles de l'equip de Salamero. Amb aquest resultat hem arribat al final del partit.

El Palamós amb la victòria d'avui suma 7 punts i ocupa la 5º posició. El proper partit, diumenge 30 de setembre a les 6 de la tarda, el Palamós es desplaça al camp del Banyoles.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Marco, Sergio García (Gamell), Cano, Oscar (Fajardo), Pepu Soler (Puignau), A. Salas, Genís, Lucas (Álvarez), Joel Salas, Dani Gómez i Lamisha (Pol Tarrenchs).

EE Guineueta: Aleix Gaseni, Ayllon, Edu Vayreda (Torremorell), Ambrojo, Lopes (Aitor), Martin, Rojas (Marc Fernández), Dani, Youssef (Obispo), Dani Álvarez (Puigmacia) i Bejarano.

Targetes grogues: Pepu Soler i Genís del Palamós CF / Youssef, Marc i Martín de l'EE Guineueta