17/09/2018 Cultura
La presentació s'ha fet aquest matí als Jardins de Cap Roig.
Avui s'ha presentat la novena edició de la guia de restaurants del col·lectiu La Cuina de l'Empordanet. La guia conté informació completa de cada establiment membre i, en aquesta edició, dona més relleu al personal de sala dels restaurants. La Cuina de l'Empordanet és una marca que aplega dinou restaurants, entre ells el palamosí Mas dels Arcs, que treballen amb l'objectiu de potenciar els productes propis del territori.
Periòdicament editen una guia que els serveix de carta de presentació. La que s'ha presentat avui té un disseny totalment renovat i un nou format apaisat. Vicenç Fajardo, xef del restaurant La Plaça de Madremanya, és el president de La Cuina de l'Empordanet.
La guia és una bona eina per explicar al món la cuina del territori empordanès, perquè està pensada per a la gent del país però també pels visitants i els turistes. Vicenç Fajardo.
Després de presentar la seva nova guia, La Cuina de l'Empordanet ja prepara la seva pròxima campanya gastronòmica. Es tracta de 'Tocats pels bolets', que es farà durant tot el mes d'octubre.
Totes les notícies:
09/05/2025 - Els inspectors de pesca reclamen millores laborals
Els inspectors de pesca continuen amb la vaga indefinida que van començar el 3 de març passat, i...
09/05/2025 - 3 escales de creuer al port, entre avui i el diumenge
Avui divendres tornen les escales de creuer al port de Palamós. Ens visita el vaixell Marella...
09/05/2025 - Palamós apostarà pels rentapeus a les platges, aquest estiu
L'Ajuntament de Palamós mantindrà durant l'estiu els rentapeus que ha instal·lat a les platges...
09/05/2025 - La previsió de pluja ajorna la Mostra del Disc Antic
L'entitat Club de Fans dels 60's, 70's i 80's ha decidit ajornar la Mostra del Disc Antic, prevista...
09/05/2025 - Sortida guiada d'observació natural, aquesta tarda
L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós organitza aquesta tarda una sortida...