Constituïda la Junta Gestora del Palamós CF

12/09/2018 Esports


El Palamós CF continua endavant amb el seu procés electoral.

El Palamós CF continua endavant amb el seu procés electoral.

El Palamós Club de Futbol ja ha constituït la Junta Gestora que ha de regir l'entitat en el període electoral, encetat arran de la dimissió de la junta directiva presidida per Joan Pau Pérez. La Junta té com a president Toni Heras, Josep Maria Guzmán és el secretari, i Pere Subirana el vocal.

Cal recordar que la Junta Gestora ha d'estar composta per tres socis del club, que es trien per sorteig. En aquest sorteig es van elegir 10 socis, entre els quals hi havia Toni Heras amb el número 7. La resta han renunciat a formar part de la Gestora, de manera que del sorteig només hi ha entrat Heras. Els altres dos membres, Josep Maria Guzmán i Pere Subirana, s'han elegit per consens.
Constituïda la Junta Gestora, el dilluns que ve, 17 de setembre, es tanca el termini per a la presentació de candidatures. Ja n'hi ha una d'anunciada, la del col·lectiu Junts pel Degà, amb Patxi Otamendi al capdavant. En les properes hores, el fins ara president, Joan Pau Pérez podria anunciar també la seva presentació. Un cop es formalitzin les candidatures, ha de passar un mínim de 15 dies perquè es pugui votar. Si no hi ha entrebancs, les eleccions es podrien fer el diumenge 7 d'octubre, coincidint amb el partit Palamós-Argentona. D'altra banda, ja s'ha tancat el cens de socis amb dret a vot. Un total de 244 associats estaran cridats a elegir la pròxima junta directiva del Palamós Club de Futbol.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...