El Palamós debuta a la lliga amb una derrota a Manlleu (4-1)

01/09/2018 Esports

El Palamós ha debutat avui a la lliga al camp del Manlleu.

Les coses no podien haver començat pitjor per l'equip entrenat per Javi Salamero, doncs en el minut 6 de partit, Martí ha avançat a l'equip local després d'una badada defensiva entre Sergio García i el porter Quinti. En els primers minuts, el Palamós s'ha mostrat inoperant en atac i els locals han pogut fer el 2 a 0 passada la mitja hora, gràcies a un gol del seu davanter David Payán.

Quan tot indicava que el partit arribaria al descans amb aquest resultat, Pepu ha retallat distància pel Palamós després d'aprofitar una pilota centrada dins l'àrea. De forma incomprensible, però, el Palamós s'ha relaxat i el jugador local Adam, ha fet el 3 a 1 en el darrer segon de la primera meitat.
El segon temps no ha tingut història. El Manlleu s'ha dedicat a controlar la pilota i el Palamós no ha disposat de cap ocasió per posar en un compromís al Manlleu. Ginesta, en el darrer minut, ha fet el definitiu 4 a 1.
El proper partit del Palamós es jugarà el diumenge 9 de setembre a les 5 de la tarda a l'Estadi Palamós Costa Brava, davant el Sant Joan de Montcada.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio (Zema), Cano, Óscar (Gamell), Pepu, Alexis, Adri Salas, Genís, Puignau (Uri Vila) (Joël), Raül i Pep Roca (Dani).

AEC Manlleu: Iván González, Joël Puntí, Aitor Angulo, Raül Garcia, Criado (Adriel), Fredy (Marçal), Martí Soler, Àlex Soler (Ginesta), Adam (Balagué), Eloi Serrajordià i David Payán.

Gols: 1-0 (min. 6 - Martí) - 2-0 (min.35 David Payán) - 2-1 (min. 44 Pepu) - 3-1 (min. 45 Adam) - 4-1 (min. 91 Ginesta).

Targetes grogues: Aitor Angulo, Eloi, Balagué i David Payán de l'AEC Manlleu / David Cano, Sergio García, Uri Vila i Adri Salas del Palamós CF.