El Marella Explorer fa la primera escala de creuer de l'agost

03/08/2018 Serveis


El creuer Marella Explorer. (Foto: Pere Collell).

El creuer Marella Explorer. (Foto: Pere Collell).

Avui comencen les escales de creuer del mes d'agost al port de Palamós. En total n'hi haurà sis i la primera la fa el vaixell Marella Explorer, amb una durada de nou hores, fins a les sis de la tarda. El creuer porta a bord 2.129 passatgers, la major part britànics, i 815 tripulants. Ha arribat procedent del port de Villefranche Sur Mer, a França, i el seu proper destí serà Palma de Mallorca.

Ja és la quarta vegada que ve a Palamós aquest any i encara ho farà en tres ocasions més, fins al mes d'octubre. Pertany a la naviliera Marella Cruises, l'antiga Thomson Cruises, una de les operadores més fidels al port de Palamós. L'alcalde del municipi, Lluís Puig, reivindica, precisament, aquestes companyies que fa anys que tenen Palamós com a referència.A banda de la d'avui del Marella Explorer, el port de Palamós rebrà cinc escales de creuer més al llarg d'aquest mes d'agost. Una altra del mateix vaixell, dues del Marella Dream i dues del Seabourn Encore.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...