El Marella Dream tanca les escales de creuer del juliol

30/07/2018 Serveis


El Marella Dream amarrat aquest matí al port de Palamós.

El Marella Dream amarrat aquest matí al port de Palamós.

El port de Palamós rep avui l'última de les quatre escales de creuer d'aquest mes de juliol. La fa el Marella Dream el vaixell que ens visita més vegades aquest any amb un total d'onze escales. La d'avui ja és la cinquena i el vaixell arriba amb més de 1.700 passatgers a bord, el 95 per cent dels quals són de procedència britànica. El Marella Dream fa una escala de vuit hores i mitja aproximadament.

El vaixell de la companyia Marella Cruises, l'antiga Thomson, ha arribat procedent del port cors d'Ajaccio, i salpa a les sis de la tarda amb destí a Palma de Mallorca. És el creuer que porta més passatgers a Palamós, aquesta temporada. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, defensa que un volum molt important es queda al municipi.




Al llarg d'aquest mes de juliol, el port de Palamós ha rebut quatre escales de creuer, que han sumat gairebé 6.000 passatgers. N'hi havia una més de programada, amb el vaixell Viking Orion, que finalment es va suspendre. A l'agost és previst que hi hagi sis escales més. Dues del Marella Dream, dues del Marella Explorer i dues del Seabourn Encore.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...