Escala del creuer Seabourn Encore

26/07/2018 Serveis


El Seabourn Encore aquest matí al port de Palamós.

El Seabourn Encore aquest matí al port de Palamós.

Disset dies després de l'última, el port de Palamós rep avui una nova escala de creuer turístic. Ens visita el vaixell Seabourn Encore, per tercera vegada ja aquesta temporada. El creuer ha arribat a les vuit del matí i fa una escala de deu hores, amb 600 passatgers a bord. La majoria són de nacionalitat nordamericana i, en menor mesura, també n'hi ha d'australians. Ha arribat procedent del port francès de Bandol i el seu pròxim destí és Palma de Mallorca.

Es tracta de la 25a escala de les 48 que hi ha programades aquest any, fet que vol dir que ja hem passat l'equador de la campanya de creuers. En temporada alta turística la freqüència d'escales és menor. Aquest juliol, per exemple, només n'hi ha quatre. La d'avui del Seabourn Encore és la penúltima del mes. La darrera, dilluns vinent, anirà a càrrec del Marella Dream. Pel mes d'agost es preveuen sis escales més.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...