Periodistes de mitjans espanyols descobreixen l'oferta cultural i gastronòmica de la comarca

23/05/2018 Societat


Els periodistes van visitar les vinyes del celler Brugarol, a Palamós. (Foto: Consell Comarcal del Baix Empordà).

Els periodistes van visitar les vinyes del celler Brugarol, a Palamós. (Foto: Consell Comarcal del Baix Empordà).

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha convidat periodistes de mitjans de comunicació estatals per promoure l'oferta gastronòmica i cultural de la comarca i, concretament, dels municipis de Palamós, Pals i Castell-Platja d'Aro. Els periodistes van poder gaudir la setmana passada de productes locals com la Gamba de Palamós, l'arròs de Pals i l'horta de la Vall d'Aro. L’oferta gastronòmica ha estat completada amb les visites al recinte gòtic de Pals i el nucli de Castell d’Aro, així com al festival Terra de Mar de Palamós.

Al llarg dels quatre dies del viatge de premsa, els 9 periodistes provinents de mitjans de comunicació de Madrid, Astúries i el País Basc, especialitzats en temàtica de viatges, cultura i gastronomia, han pogut descobrir les particularitats de la cuina empordanesa, amb especial atenció als vins de l’Empordà, així com s’han endinsat en el seu patrimoni i tradició. Per altra banda, també han viscut de primera mà els contrastos que mostra la Costa Brava, realitzant dos trams de camins de ronda; de La Fosca a Castell i de S’Agaró a Sa Conca. Ha estat una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la participació dels ajuntaments de Pals, Palamós i Castell – Platja d’Aro i la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...