El Palamós perd davant el Prat (3-2) i confirma el descens a Primera Catalana.

06/05/2018 Esports

El Palamós ha caigut 3-2 davant el Prat i és equip de Primera Catalana (Foto: Sergi Cortés)

Els palamosins han sortit amb molta força, conscients que avui s'havien d'emportar els tres punts cap a casa per poder seguir somiant en la salvació, i han plantat cara al Prat. A la primera meitat el Prat ha tingut més ocasions de cara a porteria però sense encert i ha estat Henry qui s'ha avançat al marcador al minut trenta-tres. Amb aquest 0-1 s'ha arribat al descans del partit.

A la segona meitat el degà ha sortit a l'atac i sense complexos davant d'un Prat que no ha tingut sort fins els últims deu minuts de partit. Els palamosins han aprofitat un refús d'un penal fallat per Henry i Traoré ha fet el 0-2 al minut seixanta-quatre. Després el Prat ha fet un pas endavant i ha escurçat distàncies amb un gol de Padilla al minut vuitanta-dos. Amb aquest resultat el Prat s'ha crescut i ha acabat donant-li la volta al partit, gràcies a gols d'Ignacio al vuitanta-set i Poves en temps afegit.

Després de la jornada 37 el Palamós suma 31 punts i està situat en 18ª posició. La victòria del Granollers a Figueres 0-1 fa que el Palamós sigui matemàticament equip de 1a Catalana. La darrera jornada de lliga serà el proper diumenge, 13 de maig a les 12 del migdia al Municipal Palamós - Costa Brava, davant l'Hospitalet.

FITXA TÈCNICA

AE Prat :Sergio, Joel Marín (Pau Darbra), Aitor Lario (Edu), Ricarte, Fede, Putxi, Padilla, Javi Lara (Pau Senent), Poves i Toni Larrosa.

Palamós CF: Quinti, Segio Garcia, Cano, Lluc Banús, Henry, Caballero, Isma Traoré (Raul), Nahuel (Uri Vila), Litus (Gamell), Mamau i Subi.

Targetes grogues: Fede i Toni Larrosa del Prat / Caballero, Sergio García, Isma Traoré i Mamau del Palamós CF