El Club Med 2 reprèn la temporada de creuers a Palamós

27/04/2018 Serveis


El Club Med 2 al portde Palamós, en una imatge d'arxiu.

El Club Med 2 al portde Palamós, en una imatge d'arxiu.

Quasi dos mesos després de l’escala inaugural que es va fer el 4 de març, el port de Palamós reprèn avui la temporada de creuers. Ho fa amb la visita del vaixell Club Med 2, que porta 185 passatgers, la majoria francesos. L’escala d’avui és el preludi d’un mes de maig en què el port palamosí rebrà un total d’onze visites de creuers turístics. Serà, de fet, el mes amb un major nombre d’escales en tota la campanya 2018.

Al llarg del mes de maig vindran a Palamós els creuers Seven Seas Explorer, Marella Dream, Seabourn Odissey, Boudicca, Riviera, Island Sky, Seabourn Ovation, Seabourn Encore, Marella Explorer i Star Pride, aquest en dues ocasions. Hi haurà, per exemple, escales consecutives de l'11 al 15 de maig i, el dia 21, una de doble. Una activitat molt intensa en un mes de temporada baixa turística. Fet molt ben valorat per l'alcalde de Palamós, Lluís Puig.El port de Palamós té programades aquest any 49 escales de creuer. La inaugural es va fer el dia 4 de març amb el Saga Sapphire i, després de quasi dos mesos de pausa, la temporada s'ha reprès avui amb el Club Med 2. El vaixell de la naviliera Club Med Cruises ha arribat a quarts de vuit del matí, procedent del port de Barcelona, amb hora de sortida a les tres de la tarda amb destí a Niça. Porta a bord 185 passatgers, la major part de nacionalitat francesa. El dilluns vinent, darrer dia del mes d'abril, hi haurà una escala a càrrec del Seabourn Quest.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...