El Palamós guanya davant el Gavà (0-3)

22/04/2018 Esports

El Palamós guanya davant el Gavà (0-3) i suma tres punts per seguir sominant en la permanència  (Foto: Unifutcat).

El Palamós guanya davant el Gavà (0-3) i suma tres punts per seguir sominant en la permanència (Foto: Unifutcat).

El Palamós CF ha sumat tres punts importantíssims per aspirar a mantenir la categoria a la Tercera Divisió, retallant distància amb el seu màxim rival, el Granollers, que després de perdre avui (3-1) davant l'Hospitalet, li treu 2 punts. El Palamós ha sortit encongit i sense idees i ha protagonitzat una primera part on ha estat inoperant en atac i ha sigut incapaç d'arribar amb clar perill.

A la segona meitat la imatge del Palamós ha estat molt diferent i pràcticament ha anul·lat el Gavà, equip que ja ha baixat matemàticament a la Primera Catalana. Els palamosins han sortit més ofensius i han gaudit de més ocasions. Fruit d'això Caballero al minut cinquanta-tres ha marcat el primer gol del Palamós. El segon l'ha realitzat Mamau al minut setanta-tres i Marc Gelmà ha marcat el tercer gol dels palamosins deu minuts més tard.

Després de la jornada 35 el Palamós suma 31 punts i té el Granollers a dos punts, quan només queden tres partits per finalitzar la lliga. La propera jornada el Palamós jugarà al Municipal Palamós-Costa Brava davant l'Europa.

FITXA TÈCNICA

CF Gavà: Álvaro, Mario, Víctor, Èric Pujol, Xavi Liébanas, Marc Rodergas, Ao, Marcos, Àlex, Capricondo i Pol Ros(Carlos García).

Palamós CF: Quinti, Cano, Botxi (Lluc Banús), Kike, Uri Vila (Litus), Medina (Henry), Gelmà, Caballero, Nahuel, Mamau i Subi.

Targetes grogues: Rodergas del FC Gavà / Uri Vila, Botxi i Subi del Palamós CF