El Palamós perd a casa amb el Terrassa (0-2)

15/04/2018 Esports

El Palamós no guanya i la salvació és pràcticament impossible. (Foto: Ramon Ribas).

El Palamós ha deixat escapar una oportunitat d'or per mantenir la categoria a la Tercera Divisió i només un miracle evitarà el descens de l'equip a Primera Catalana. Després de la derrota del Granollers, avui era obligada una victòria del Palamós per tenir esperances de salvar la categoria, però no ha estat possible. Als tres minuts de partit el Palamós ha disposat d'una bona ocasió amb un xut al pal de Mamau.

El Terrassa, en la primera aproximació a la porteria de Quinti ha fet el primer gol del partit. Era el minut 7 quan Ferreira ha rematat tot sol dins l'àrea un còrner de l'equip egarenc. A la segona meitat, el Terrassa ha fet el definitiu 0 a 2 gràcies a una rematada de cap de Yayá, en un gol marcat també a la sortida d'un còrner, en el minut 73 de partit.
Tot i que el Palamós ha mostrat una millor imatge que en els darrers partits i ha disposat de bones ocasions, ha estat incapaç de materialitzar aquest domini i ha vist com els punts volaven de la Costa Brava.
Després de la jornada 34 el Palamós suma 28 punts i té el Granolers a cinc punts, quan només queden quatre partits per finalitzar la lliga. La propera jornada el Palamós jugarà al camp del Gavà, equip matemàticament descendit. Desgraciadament, només un miracle podrà evitar que el Palamós no jugui la propera temporada a la Primera Catalana.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Qunti, Cano, Botxi, Kike Sánchez (Raül Álvarez), Uri Vila (Xevi German), Henry, Marc Gelmà, Nahuel (Dani Gómez), Sergio García, Mamau i Subi.

Terrassa CF: Ortega, Sergi Valls, Guzmán, Civil (Carlos Martínez), Daisuke, Yayá, Ferreira, Joan Pallás (Guti), Carreón (David Toro), Pastells i Nils Puchades.

Targetes grogues: Sergio García (2), Cano, Mamau i Nahuel del Palamós CF / Servi Valls i Joan Pallàs del Terrassa FC

Targetes vermelles: Sergio García del Palamós CF

Gols: 0-1 (minut 7 - Ferreira), 0-2 (minut 73 - Yayá)