El Palamós empata davant el cuer, el Vilassar (1-1)

30/03/2018 Esports

El Palamós CF ha empatat davant el Vilassar.

El Palamós ha sortit disposat a guanyar però, tot i que ha dominat la primera part, no ha pogut fer res per evitar un gol d'Èric al minut tresta-sis després d'una greu errada en defensa palamosina. D'aquesta manera el Vilassar de Mar s'ha avançat al marcador i amb aquest 0-1 hem arribat al descans del partit.
En el segon temps, el Palamós ha mostrat una imatge molt més agressiva i ha tingut més oportunitats de gol però els nervis i les presses han estat a punt de passar-li factura. Finalment al minut quaranta Nahuel ha fet el gol de l'empat. Amb aquest 1-1 hem arribat al final del partit.

Amb l'empat d'avui el Palamós suma 28 punts i cau en zona de descens deprés de la victòria del Granollers davant el Gavà (2-0). El proper partit, diumenge 8 d'abril, el Palamós es desplaça al camp del Cerdanyola.

FITXA TÈCNICA.

Palamós CF: Campos, Cano, Lluc Banús (Traoré), Botxi, Kike Sánchez, Henry, Marc Gelmà, Caballero (Sergio Garcia), Nahuel, Mamau i Subi (Litus).

UE Vilassar: Ribera, Marc Molina, Pep (Joel), Andrés, Iván, Dani, Soufiane (Ricard), Fran (Nil), Èric, Matamala i Arnau.

Targetes grogues: Iván, Soufiane, Arnau i Matamala del Vilassar