El Palamós perd 0-2 davant l'Horta i entra en zona de descens

11/03/2018 Esports

El Palamós ha perdut davant l'Horta i cau en zona de descens.

El degà del futbol català ha deixat escapar tres punts importantíssims davant l'Horta i entra en caiguda lliure en zona de descens directe amb la victòria del Granollers. A la primera meitat el Palamós ha sortit amb molta força i ha arribat en diferents ocasions a porteria però no ha pogut materialitzar el gol. L'Horta ha sigut més eficaç i al minut vint-i-tres, després d'una errada en defensa, Sergi Arranz ha fet el 0-1. El Palamós ha seguit amb molta empenta, però el mateix Arranz ha marcat el 0-2 amb el que hem arribat al descans del partit.

En el segon temps, el Palamós ha sortit amb nerviosisme intentant donar la volta al marcador, però s'ha trobat al davant un Horta tancat al darrera i amb una clara idea de perdre temps i aguantar el resultat. Amb el mateix marcador que al descans 0-2, hem arribat al final del partit.

El Palamós amb la derrota d'avui continua amb 24 punts i cau a la 18º posició, en zona de descens directe. El proper partit dels homes de Pitu Batlle serà el diumenge 18 de març, al Municipal Palamós-Costa Brava a les 17h davant el Castelldefels.

FITXA TÈCNICA.
Palamós CF: Quinti, Cano, Botxi, Uri Vila (Lluc Banús), Medina, Henry, Marc Gelmà, Caballero (Traoré), Nahuel (Kike), S. García i Subi.
UA Horta: Andrés, Casti, Javi Morales, Arranz (Coro), Edgar, Guillem, Nolla (Genís), Marc Rio (Beguer), Santo, Salva i Adri Lledó.

Targetes grogues: Botxi, Cano, Kike, Lluc Banús, Medina i Traoré del Palamós CF / Castillo, Lledó i Edgar de l'Horta