El Palamós no passa de l'empat i salva un punt davant un rival directe, el Granollers (1-1)

25/02/2018 Esports

El Palamós i el Granollers han jugat un partit clau per mantenir la categoria.

El Palamós ha arribat al partit d'avui amb la moral alta després de la victòria aconseguida la setmana passada al camp de l'Ascó. Els de Pitu Batlle només han pogut sumar un punt davant el Granollers, rival directe que marca el límit amb la zona de descens a Primera Catalana i a qui li treu dos punts d'avantatge. El primer temps ha estat de domini del Palamós i fruit d'això en el minut 23 Henry, una de les darreres incorporacions de l'equip, ha marcat l'1-0 amb el que hem arribat al descans.

A la segona meitat el Granollers ha sortit amb més empenta i ha tingut més ocasions buscant amb insistència el gol de l'empat que ha arribat finalment en temps afegit. El partit ha acabat amb empat a 1.
El Palamós suma 23 punts i continua situat en dissetena posició fora dels llocs de descens directe a Primera Catalana. El proper partit, diumenge a les 12 del migdia, el Palamós es desplaça al camp del Sant Andreu.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio Garcia, Lluc Banús, Botxi, Medina, Henry (Litus), Marc Gelmà (Uri Vila), Caballero, Nahuel (Traoré), Mamau i Subi.

EC Granollers: Santaló, Mur (Èric López), Aitor (Marc), Fran Fuentes, Víctor Díaz, Martí, Joel Brey (Aleix Arenas), Ricky, Álvaro, Barrera i Kilian.

Targetes grogues: Henry, Mamau i Medina del Palamós CF / Joel Brey, Fran Fuentes, Víctor Díaz i Ricky de l'EC Granollers