El Palamós perd davant el Reus B (3-2) el primer partit del 2018

07/01/2018 Esports

Jugadors del Palamós CF i Reus B minuts abans de començar el partit (Foto: Ramon Ribas)

Mal començament de la segona volta del Palamós CF. El Reus B ha tingut més possessió de la pilota, ha donat més sensació de perill i ha dominat al llarg del partit. Els palamosins no han tingut cap ocasió de gol en la primera meitat. Han sigut els locals els que han gaudit de diferents ocasions i al minut vint-i-set, després d'una acció combinada al frontal de l'àrea, Miravent ha superat Quinti i ha fet l'1-0, resultat amb el que hem arribat al descans.

A la segona meitat el Palamós ha gaudit de més ocasions de gol. Uri Vila ha estat a punt de superar Kilian al minut cinc, però instants després ha marcat Arjona i ha fet el 2-0. Els palamosins s'han sobreposat i han retallat distàncies. Medina ha marcat de penal al minut seixanta-vuit (2-1). Poc després arribava el tercer gol dels locals. Gonzalo ha marcat el 3-1 al minut setanta-sis. Els palamosins han acusat aquest tercer gol, però tot i això al minut noranta-dos, després d'una falta que han comès sobre Uri Vila, ell mateix ha aconseguit superar per segona vegada el porter Kilian i ha marcat el 3-2 final.

El proper partit dels homes de Vicenç Fernàndez serà el diumenge 14 de gener al Municipal Palamós Costa Brava davant el Figueres

FITXA TÈCNICA

Alineació Reus B: Kilian, Márquez, Guerrero, Gonzalo, Miranda (Arnau), Modest, Arjona, Miravent, Ernest, Marcel (Padilla) i Oribe (Sergei).

Alineació Palamós CF: Quinti, Sergio García, Cano, Lluc Banús (Nahuel), Uri Vila, Medina, Ochoa (Traoré), Gelmà, Mario, Herrera (Eppy) i Subi.

Targetes Grogues: Miranda i Ernest del Reus B / Uri Vila i Mario Cardete del Palamós CF
Targeta vermella: Vicenç Fernández