El Palamós perd davant l'Europa (1-0)

26/11/2017 Esports

El Palamós ha perdut en la seva visita al Nou Sardenya (Foto: CE Europa)

El Palamós ha perdut per la mínima en la seva visita al Nou Sardenya. A la primera meitat l'Europa ha tingut una major possessió de l'esfèrica i ha donat més sensació de perill i els palamosins han tingut poques ocasions de gol. La més clara dels palamosins ha arribat en els primers instants del partit amb un xut de Barrera que ha quedat massa curt i que ha recuperat sense massa problemes el porter Arnau. En la primera aproximació dels escapolats, ha arribat l'únic gol del partit al minut nou. Ángel de la Torre des de l'interior de l'àrea ha enviat la pilota lluny de l'abast de Quinti.

A la segona meitat el Palamós ha tingut més oportunitats de gol que l'Europa. Sergio García, Litus, Medina i Bonaventura s'han acostat amb perill a la porteria d'Arnau, però no han pogut materialitzar el gol. Raillo ha estat a punt de fer el 2-0 al minut vuitanta-dos, però Quinti ha fet una bona aturada i el partit ha acabat amb idèntic resultat que a la primera meitat.

El Palamós té 15 punts. El proper partit dels homes de Vicenç Fernàndez serà diumenge 3 de desembre a les 12 del migdia al Municipal Palamós Costa Brava, davant el Prat.

FITXA TÈCNICA

CE Europa: Arnau, Dani Pujol (Torres), Rubén, Cano, Tena (Raillo), Uri, David Jiménez (Josa), Alberto, Javi Navarro, Pluvins i Ángel de la Torre.

Palamós CF: Quinti, Sergio, Cano, Lluc (Ochoa), Botxi, Barrera, Marc Vilà (Bonaventura), Medina, Litus, Herrera (Traoré) i Subi.

Targetes grogues: Raillo del CE Europa / Litus i Cano del Palamós CF