El Palamós capgira el marcador i guanya al Gavà (3-1)

19/11/2017 Esports

El Palamós ha sumat avui la segona victòria de la temporada a casa. (Foto: Jordi Caixàs).

Partit de molt patiment pel Palamós el que ha disputat avui a l'Estadi Palamós Costa Brava. En la primera i única ocasió que ha tingut el Gavà en tot el partit, Àlex ha fet el 0 a 1 al quart d'hora de joc. El Palamós ha dominat més la pilota al llarg de l'encontre i en el darrer segon de la primera meitat, Barrera ha disposat d'una ocasió claríssima per arribar al descans amb empat a un gol però el porter Pol Busquets ha fet una aturada espectacular.

El Palamós ha sortit decidit a la segona meitat per capgirar el marcador i Bonaventura ha disposat d'una bona ocasió per marcar. Clau ha estat el minut 26 de la segona meitat, quan Èric Pujol ha comès un clar penal i ha deixat al seu equip amb deu jugadors. Marc Medina ha transformat la pena màxima enganyant bé al porter del Gavà.
Pràcticament en la següent jugada, Barrera ha fet pel Palamós el 2 a 1 després d'una gran jugada personal d'Isma Traoré. En el minut 85 i després d'un ràpid contraatac, Marc Medina ha fet a porta buida el definitiu 3 a 1 després d'una passada de Barrera.

Amb la victòria d'avui, la segona de la temporada a casa, el Palamós suma 15 punts i continua situat a la dissetenda posició de la taula. El proper partit del Palamós, l'equip viatja al camp de l'Europa (diumenge 26 de novembre, 12h).

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio García, Cano, Botxi, Barrera (Marc Vilà), Medina, Bonaventura (Litus), Eppy (Nahuel), Isma Traoré, Gerard i Subi.

CF Gavà: Busquets, Xavi, Marc, Èric Pujol, Nahuel, Coke, Caballero (Diego Lamas), Marcos, Dani Muela (Nico), Àlex i Aks.

Targetes grogues: Barrera, Sergio García, Litus i Gerard del Palamós CF / Èric Pujol (2), Nahuel i Àlex del Gavà.

Targetes vermelles: Èric Pujol del Gavà.