El Palamós CF suma una nova derrota a Terrassa (4-0)

12/11/2017 Esports

El Palamós ha perdut el partit jugat avui amb el Terrassa (Foto:Joan Pau Pérez)

Els palamosins han començat el partit amb una ocasió clara de Medina, que ha intentat una vaselina, però la pilota ha sortit desviada. El conjunt local ha fet el primer gol al minut dinou, deprés d'una centrada des del costat dret de Torres. Immediatament després, al minut vint, David Cano ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L'àrbitre però, ha anulat el gol per fora de joc. Al minut vint-i-quatre ha marcat el capità Amantini el 2-0 dels locals. A partir d'aquí el Terrassa ha dominat encara més el partit i els atacs del locals han estat constants.

Fruit d'això han arribat dos gols més. Torres ha marcat de nou al minut trenta-set i el quart gol dels locals l'ha marcat Civil al minut quaranta-quatre de la primera meitat. Amb aquest marcador hem arribat al descans del partit (4-0).
A la segona meitat, l'equip local ha gaudit de més possessió de la pilota i ha posat a prova en més d'una ocasió a Nordine. El Palamós ha disposat de dues ocasions de gol, una de Sergio García al minut seixanta-sis del partit i una de Subi al minut setanta-cinc, que podien haver maquillat el marcador. Amb e 4-0 del descans s'ha arribat al final del partit.

El Palamós té 12 punts i ocupa el dissetè lloc de la classificació. El proper partit dels homes de Vicenç Fernàndez serà diumenge 19 de novembre a les 12 del migdia al Municipal Palamós Costa Brava, davant el Gavà.

FITXA TÈCNICA

Alineació Terrassa FC: Ortega, David López (Carlos Martínez), Amantini, Guzmán (Sergi Valls), Fran Piera, Fernández, Torres (Puchades), Civil, Yayá, Pallás, Carreón.

Alineació Palamós CF: Nordine, S. García, Cano, Banús (Eppy), Botxi, Medina, Bonaventura, Traoré (Nahuel), Litus (Vilà), Herrera i Subi.

Targetes grogues: Guzmán i Fernández del Terrassa FC / Marc Medina del Palamós CF.