Nova edició del Menú de l'Escamarlà

02/11/2017 Societat


Els escamarlans, protagonistes d'aquest menú de l'Assocaciaó Restaurants de la Badia.

Els escamarlans, protagonistes d'aquest menú de l'Assocaciaó Restaurants de la Badia.

Un total de dotze restaurants de Palamós, Sant Antoni, i Vall-llobrega ofereixen aquesta tardor el Menú de l’Escamarlà. Per un preu de 33 euros, el menú presenta una amanida de tardor, escamarlans i calamars farcits. És una de les propostes gastronòmiques que fa durant l’any el col•lectiu de l’Associació de Restaurants de la Badia. Aquest menú se servirà fins al 17 de desembre, a les portes de les festes de Nadal.

Està format per una amanida de bolets, escamarlans a la planxa i calamars farcits a l'estil del Baix Empordà. Els restaurants que l'ofereixen són Bellport, hotel Àncora, hotel Trias, L'Arcada, Mar Bonic, Maria de Cadaqués i Mas dels Arcs, de Palamós. De Sant Antoni són el Costa Brava, Guillermu, Refugi de Pescadors i Simon. Per últim, de Vall-llobrega hi participa el restaurant Can Sidro. Xavier Jabato, president de l'Associació de Restaurants de la Badia.



El preu del Menú de l'Escamarlà, 33 euros. L'Associació de Restaurants de la Badia aposta per oferir menús amb productes de qualitat i a preus ajustats. Els altres dos que promou habitualment són el de la Gamba i el de l'Olla de Peix. Aquest darrer, però, no s'ha fet aquest any.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...